• simca 21.09.2021 11:08

    Koľko kozmetiky máte doma?

    Ahojte! Pochvalte sa svojou zbierkou. Mam doma priblizne 20 produktov, a stale by som kupovala dalsie. Neskutocne to ide do penazi, ale kazdy by mal mat nejake hobby no nie? :D Ako ste na tom vy? Tesim sa na inspiraciu

  • katarina 23.09.2021 14:31

    No iba málo z nás skincareholikov patrí medzi minimalistov :D - veď jeden krém nemôže urobiť zázraky... Aj moja zbierka je bohatá, ale od istého času skôr cielim na efektívnu pravidelnú rutinu (hoci produktov mám stále veľa, snažím sa nekupovať ďalšie). Samozrejme, vždy v nej mám nejaké produkty, ktoré sú buď prevenciou alebo prvou pomocou proti neželanej vyrážke, pigmentovým škvrnám alebo jazvám po akné... a podľa okolností ich variujem. Takže moja polička je síce plná, ale používam všetko a momentálne do nej dlho nič neplánujem pridať (teda iba SPF, lebo to mi došlo a zostalo mi iba také pochybnejšie kórejské :D )

  • mery 24.09.2021 11:13

    cela zbierka sa mi nezmestila na jednu fotku ? + SPF mam v kabelke ?


    urcite by sa naslo niekde miesto pre dalsie kremiky ?

  • zuzana 24.09.2021 17:08

    Moja aktualizovana verzia, ktoru sa snazim udrziavat v tejto zostave ?? Ooh a este cistic od Geek and Gorgeous, ale ten som vcera vypotrebovala do poslednej “kvapky”

Pridať odpoveď