• lojove 09.09.2021 15:57

    Pleť bez kozmetiky?

    Je tu ešte niekto, kto nepoužíva absolútne žiadne kozmetické produkty? Rozumejte žiadne tonery, pleťové krémy, séra, masky a pod. Počas svojho života som investovala extrémne množstvo peňazí (asi 100€ mesačne) do "zázračných" produktov, no nepozorovala som žiadne signifikantné zmeny. Asi pred 2 mesiacmi som sa z opätovného sklamania rozhodla prestať používať pleťovú kozmetiku, no a na moje prekvapenie, prišlo celkom veľké zlepšenie, ešte som nikdy nemala tak peknú pleť ako teraz.


    Momentálne riešim otázku, či sa pustiť do hľadania ideálneho krému s SPF, aby som trochu zabránila starnutiu pleti, nakoľko mám 43 rokov a vrásky sa stali mojou každodennou súčasťou. No trochu si myslím, že celý kozmetický priemysel je len veľký biznis a všetci chcú na mne iba zarobiť.


    Máte to niekto podobne? Zaujíma ma Váš názor :)

  • simonka 10.09.2021 08:36

    Podla mna je to velmi individualne. Niekto ma normalnu plet a staci mu mozno jeden krem. Ja mam citlivu plet s miernou rosaceou. Moja plet potrebuje pomoc. Produkty, ktore ju dokazu upokojit, hydratovat a vyzivit. Pri predstave, ze nepouzijem vobec nic, mi naskoci husia koza :D To by nedopadlo dobre. Ked sa zabudnem vecer odlicit alebo nakremovat, rano sa mi objavia cervene svrbiace flaky na licach. Neviem co by som urobila bez kozmetiky... asi by som nevychadzala z domu.



  • tyna 14.09.2021 14:28

    Ja len toľko, že do 35 nie sú vidno vrásky... Až po 40 sa ukáže, ako sa žena o pleť starala. Nepoužívať kozmetiku nie je riešenie.

Pridať odpoveď