• zuzana 22.09.2021 15:46

    Prístrojové ošetrenie jaziev a hyperpigmentácií

    Ahojte!


    Už dlhšiu dobu bojujem s pozápalovou hyperpigmentáciou, na niektorých miestach po akné mi ostali menšie jazvičky. Rutinu mám momentálne zjednodušenú na nevyhnutnosti (šetrný odličovač, krém, SPF, hydratačné sérum a retinal, ktorý používam cca 4 mesiac) po konzultácii s dermatologičkou. Chcela som sa však opýtať, či má niekto z vás skúsenosti s prístrojovým ošetrením týchto neduhov. Fliačky sa redukujú veeeľmi pomaly, plus mám k tomu veľmi bledú, ba až priesvitnú pokožku, na ktorej vidno naozaj všetko a to všetko sa dosť dlho hojí. Viem, ide o dlhý a náročný proces spamätávania sa pokožky, no chcela som tomu dopomôcť aj inou cestou.


    Neviete, aká procedúra by na to bola najvhodnejšia, ak by som to zverila do rúk odborníkovi? Budem rada, ak sa podelíte, pokiaľ máte v tomto smere skúsenosť.


    ĎAKUJEM!

  • veroni_t 23.09.2021 12:50

    Ahoj! Ja mam skusenosti iba s ihlickovou mezoterapiou. Niektore metody su neskutocne neprijemne, ale zalezi aj od kozmeticky ako precizne to robi. U prvej kozmeticky som absolvovala valcekovu metodu, ta bola velmi bolestiva. Druha uz mala modernejsiu verziu vo forme pera (tusim dermapen), tu som zvladla v pohode. Jasne ze nieco citit budes, ale nie jeto nic bolesive na nevydrzanie. Pokozka ti malicko zcervena, takze ak mas zakrok urobeny dopoludnia, tak na druhy den uz nic nemas. Aspon na mojej pleti mi to tak pripadalo. Idealny efekt sa dosiahne po viacerych opakovaniach samozrejme. Ma to cosi do seba. Sice som absolvovala len 3 sedenia, odporua sa tak minimalne 4x po sebe, ale vysledky su viditelne uz teraz. pory su stiahnute, plet je ziarivejsia, vrasky su menej viditelne. Fliacky sa mi tvoria aj nadalej, ale pokozka sa regeneruje rychlejsie.

Pridať odpoveď