• lenulicek 02.03.2022 11:54

    Talianska znacka Skinlabo - skusenosti?

    Prosim vas ma niekto skusenosti so znackou SKINLABO? Maju dobre ceny a netestuju na zvieratach. V zlozeniach sa nevyznam. Toto je napriklad zlozenie sera s niacinamidom:


    AQUA, NIACINAMIDE, PENTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, TREHALOSE, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, HYDROXYACETOPHENONE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL.


    Diky moc

  • vikipotoc 03.03.2022 13:56

    Obist velkym oblukom!!!!!! Buduci tyzden to budu 2 mesiace co cakam na balik a vobec neodpovedaju na maily, spravy na facebooku alebo instagrame... Je to riadny odrb

  • mery 03.03.2022 14:24

    Vlastné skúsenosti s touto značkou nemám, ale hodnotenia na Trustpilot.com hovoria za všetko - 2.7/5 :D Viac ako 200 negatívnych recenzií... Niečo asi nebude v poriadku 😬

  • Bastillka 08.04.2022 11:22

    Dobrý deň prajem,


    ja som si vyskúšala ten záázračný očný krem a suchý olej na strie. Za mňa krém veľmi slabý, navyše, je tak sťahujúci, že si pod neho musíte dať ešte nejak mastnejší očný krém, lebo Vám očné okolie uplne "zaliftinguje" a pne. Čo sa týka zakrytia kruhov, to nezakryje nič.

    Suchý olej je veľmi príjemný, krásne vonia. Či odstraňuje strie, to neviem, to podľa žiadny. Ale ako produkt je veľmi dobrý.

    Skin Botox sérum je taktiež príjemné, používam ho hlavne na deň a na udalosť, ked chcem mať vypnutú pleť, lebo to je to, čo robí.

Pridať odpoveď