nazov
Gisou Gisou Honey Infused Leave-In Conditioner
Do obchodu

Bezoplachový kondicionér s medom Gisou Honey Infused Leave-In Conditioner

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil.
Buďte prvý.

Do obchodu

Základný prehľad

  • Bez parfumácie a esenc. olejov

    Bez parfumácie a esenc. olejovNeobsahuje potenciálne iritujúcu parfumáciu

    NIE
  • Bez silikónov

    Bez silikónovNeobsahuje ťažko zmývateľné silikóny

    ÁNO
  • Bez alkoholu

    Bez alkoholuNeobsahuje potenciálne iritujúci, nemastný alkohol

    ÁNO
  • Bez sulfátov

    Bez sulfátovNeobsahuje potenciálne škodlivé sulfáty

    ÁNO
  • Bez lepku

    Bez lepkuNeobsahuje lepok

    NIE
  • Bez parabénov

    Bez parabénovNeobsahuje potenciálne škodlivé parabény

    ÁNO
  • Cruelty-free

    Cruelty-free Netestované na zvieratách

    ÁNO

Zloženie (INCI)

Gisou Honey Infused Leave-In Conditioner obsahuje 25 zložiek, z toho 15 zložiek v kategórii s nízkym rizikom, 8 zložiek v kategórii so stredným rizikom a 1 zložke by ste mali venovať zvýšenú pozornosť, obzvlášť ak je na začiatku zoznamu zložiek.

15
Nízke riziko
8
Stredné riziko
1
Vysoké riziko
1
Chýbajúce údaje
EWG
Názov zložky a funkcia
Komedogenita
Dráždivosť
Aqua (Water/Eau) Rozpúšťadlá
Cetearyl Alcohol Čistiace/Peniace zložky, Emulgátory, Regulátory viskozity, Zvláčňovače/Emolienty
2
1
Lactic Acid Exfoliačné zložky, Pufračné zložky, Zvlhčovače/Humektanty
Adansonia Digitata Seed Oil Zvláčňovače/Emolienty
Argania Spinosa Kernel Oil Antioxidanty, Zvláčňovače/Emolienty
Mel (Honey/Miel) Antibakteriálne/Antimikrobiálne zložky, Upokojujúce zložky, Zvlhčovače/Humektanty
Sodium Benzoate Konzervačné zložky
Panthenol Upokojujúce zložky, Zvlhčovače/Humektanty
0
0
Parfum (Fragrance) Vonné zložky
Hydrolyzed Wheat Protein Zvlhčovače/Humektanty
Hydrolyzed Adansonia Digitata Seed Extract Zvláčňovače/Emolienty
Benzyl Alcohol Konzervačné zložky, Regulátory viskozity, Rozpúšťadlá
Sorbic Acid Konzervačné zložky
Potassium Sorbate Konzervačné zložky
Coumarin Vonné zložky
Hexyl Cinnamal Vonné zložky
Limonene Dezodoračné zložky, Rozpúšťadlá, Vonné zložky
Linalool Dezodoračné zložky, Vonné zložky
+ Zobraziť celé zloženie


Prehľad zložiek

Zaujímajte sa o kozmetiku ako profesionál! Ak ste zvedaví, čo môžete očakávať od produktu Gisou Honey Infused Leave-In Conditioner, prečítajte si prehľad zložiek, v ktorom nájdete informácie o tom, aké benefity môžete od neho očakávať.

Antioxidanty
bránia predčasnému starnutiu a zvyšujú odolnosť pleti

#6argania spinosa kernel oil

Exfoliačné zložky
pomáhajú odstrániť odumreté pleťové bunky z povrchu pokožky

#4lactic acid

Upokojujúce zložky
pomáhajú upokojiť podráždenú pokožku

#7mel (honey/miel)

#10panthenol

Antibakteriálne/Antimikrobiálne zložky
regulujú vznik baktérií a bránia ich premnoženiu

#7mel (honey/miel)

Pufračné zložky
udržiavajú správnu rovnováhu kyslosti/zásaditosti produktu

#4lactic acid

Zvláčňovače/Emolienty
zmäkčujú a zvláčňujú pokožku

#3cetearyl alcohol

#5adansonia digitata seed oil

#6argania spinosa kernel oil

#13hydrolyzed adansonia digitata seed extract

Emulgátory
pomáha nemiešateľným kvapalinám vytvoriť roztok

#2behenamidopropyl dimethylamine

#3cetearyl alcohol

Zvlhčovače/Humektanty
zadržiavajú a uchovávajú vlhkosť v pokožke a vo vlasoch

#4lactic acid

#7mel (honey/miel)

#10panthenol

#12hydrolyzed wheat protein

Vonné zložky
dodávajú produktu príjemnú vôňu

#11parfum (fragrance)

#22coumarin

#23hexyl cinnamal

#24limonene

#25linalool

Konzervačné zložky
predlžujú trvanlivosť výrobku

#8sodium benzoate

#14benzyl alcohol

#16sorbic acid

#18potassium sorbate

Rozpúšťadlá
rozpúšťajú iné látky

#1aqua (water/eau)

#14benzyl alcohol

#24limonene

Čistiace/Peniace zložky
odstraňujú nečistoty a mastnotu, môžu vytvárať penu

#3cetearyl alcohol

Regulátory viskozity
udržiavajú stabilitu zloženia, vzhľadu a textúry produktu

#3cetearyl alcohol

#14benzyl alcohol

Dezodoračné zložky
látky obmedzujúce činnosť baktérií na pokožke, rozklad potu a vznik zápachu

#24limonene

#25linalool

Značka

Gisou Netherlands

Kategória

Bezoplachové kondicionéry

Objem

150 ml

Posledná aktualizácia: 05.01.2023
Nahlásiť chybu